hvordanforegaardet

Hvordan foregår det

 

OBS! På grund sundhedsstyrelsens anbefalinger om Coronavirus (COVID-19) skal alle pt. ringe og aftale tid til røntgen og ultralyd.

Alle patienter bosiddende i Region Midt kan frit vælge at benytte RøntgenKlinikken efter henvisning af en læge. Hvis lægen er tilknyttet Sygesikringen, er undersøgelsen gratis for patienten.

Sammedags svargaranti: Alle svar på RøntgenKlinikkens undersøgelser sendes elektronisk samme dag. Alle særligt betydende diagnoser efter røntgenlægens skøn sendes både elektronisk og på fax inden for en time.

Åbent ambulatorium: Patienter til røntgenundersøgelse kan droppe ind på RøntgenKlinikken og blive undersøgt uden tidsbestilling. Det kan foregå samme dag, som lægen har ordineret undersøgelsen, hvis lægen vel at mærke sender en henvisning med det samme. Sundhedsstyrelsen tillader nemlig ikke røntgenundersøgelse uden henvisning. Drop-in undersøgelse uden tidsbestilling foregår mellem kl. 9.00 og 13.30. Se særskilt punkt: "Drop-in". Man kan også bestille tid til undersøgelsen ved at ringe til klinikken, som patienter til længerevarende røntgenundersøgelse er nødt til. Ved tidsbestilling undgår man ventetid på dagen for undersøgelsen.

Patienter med sundhedsforsikring kan blive undersøgt på klinikken med meget kort ventetid på alle undersøgelser. Man skal blot henvende sig til sit forsikringsselskab, når man har fået en henvisning fra lægen.

Vi laver røntgenundersøgelse af personer, som har brug for en helbredsattest eller skal bruge et visum. Disse må selv betale for undersøgelsen.
Ved visum til USA, skal du medbringe dit pas.

Se venligst prislisten.